В деня на изборите в Италия активистка на движението “Фемен” оголи гърдите

...
В деня на изборите в Италия активистка на движението “Фемен” оголи гърдите
Коментари Харесай

Активистка оголи гърди пред Берлускони, докато гласува на парламентарните избори

В деня на изборите в Италия активистка на придвижването “Фемен” оголи гърдите си в изборна секция пред някогашния министър председател Силвио Берлускони и изкрещя “Времето изтече”, преди да бъде отведена от защитата, оповестиха Ройтерс.

“Тя мина толкоз бързо, че не съумях да я видя”, заяви с възприятие за комизъм Берлускони, който преди време беше забъркан в секс кавги.

Бившият министър председател съобщи, че е обезпокоен за броя на чакащите пред секциите. “Ще има опашки и довечера. Притеснявам се, че може да има случаи, в които някои хора да не съумеят да гласуват”, сподели той.

И Берлускони, и водачът на Движение “Пет звезди” Луиджи Ди Майо бяха принудени да чакат, с цел да упражнят правото си на глас.

Антисистемните партии и консервативните придвижвания, които постоянно биват наричани популистки, имат късмет да завоюват две трети от гласовете и да повторят триумфа на Доналд Тръмп в Съединени американски щати, който завоюва президентския пост с сходна идеологическа платформа. Такова мнение показва някогашният консултант и основен пълководец на Тръмп Стив Банън в изявление за италианския в. “Кориере каузи сера”, представено от ТАСС. Според него днешните избори в Италия са от основно значение за световното популистко придвижване.

So far: pic of the year.

it’s like Little Red Riding Hood confronting the Bad Wolf holding Granny’s blanket#femen#Berlusconi#[email protected]/AvuziNPGYa

— Francesco Vuolo (@Keggio46) 4 март 2018 година

#Berlusconi al seggio stamattina…
sei scadutooooo
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР